Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

D'Amore Diiva's -Pentue

 

Viuhka & Passi got married 16th Dec 2019. Corgeous puppies were born 15th Feb 2020. Mom of the litter is very happy tail swinger, who lives in family with children, other TT, horses and other animals. Viuhka is health-checked on last summer and got married on December. father of puppies lives in a big farm with all kind of animals, like bunnies, mini-ponies, horses, sheeps etc. Passi is already 10-years old gentleman, who has been his whole life fully healthy. We expect  puppies grow as lovely tempered, humorous and on-going TT's. We expect a lot of this little fellows. 

Viuhka & Passi menivät naimisiin 16.12.2019 - Upeat pennut syntyivät 13.2.2020. Pikku-Viuhka, ilopilleri hännänheiluttaja, lapsiperheen silmäterä, heppatyttö, terveystarkastettiin kesällä 2019 ja sulhastelemaan lähdettiin joulukuun puolivälissä. Superturkkisen Viuhkan sulhanen on meidän Hääpäiväpentueemme isukki, Pam-Zamirin Vision Of Love. Passi-herra on astutuksen tienoilla 10-vuotias vanhempi herrasmies, tosin ikä ei näy millään tavoin, vaan Passi kirmailee kotieläinpihassa kuin pentu ikään lasten ja monenkirjavan eläinlauman keskellä. Pennuista on odotettavissa rohkeita, energisiä, iloisia ja helppoturkkisia kaikkien kavereita.  

Mother/Mamma:
Hömpötin Viuhka Käy Ku Vierestä Vierään, Eyes healthy/ Silmät terveet. PLL-, NCL-, PRA3- ja RC4 - healthy/terve. Hips / Lonkat A/A, Elbows / Kyynärät 0/1, Knees/  polvet 0/0

 Father/Isukki:

Pam-Zamirin Vision Of Love. Eyes healthy / Silmät terveet. PLL-, NCL-, PRA3- ja RC4 - healthy/terve

PEDIGREE / SUKUTAULU.       PHOTOS / KUVIA 

Hömpötin Viuhka Käy Ku Vierestä Vierään
Mother/Mamma:
Hömpötin Viuhka Käy Ku Vierestä Vierään
Eyes healthy/ Silmät terveet
PLL-, NCL-, PRA3- ja RC4 - healthy/terve

Hips / Lonkat A/A, Elbows / Kyynärät 0/1, Knees/  polvet 0/0

 Hömpötin Viuhka Käy Ku Vierestä Vierään Mother/Mamma: Hömpötin Viuhka Käy Ku Vierestä Vierään Eyes healthy/ Silmät terveet PLL-, NCL-, PRA3- ja RC4 - healthy/terve Hips / Lonkat A/A, Elbows / Kyynärät 0/1, Knees/ polvet 0/0

Pam-Zamirin Vision Of LovePam-Zamirin Vision Of Love

C-Pentue

Pihkan & Foxyn pennut syntyivät 30.12.2019

Fi MVA Milington's Guido El Astuto & Hömpötin X-Soottinen Loitsupihka

Vuodenvaihteen 2019 - 2020 tienoilla odotetaan syntyväksi pentue Foxylle ja Pihkalle. Foxy on meidän vetaraani-ikää lähestyvä Ruotsin tuonti, jolla on Suomessa ennestään 2 pentuetta, Hömpötin N-Pentue ja Hömpötin J-Pentue. Foxyn jälkeläisistä useampi on käynyt näyttelyissä menestyksekkäästi. Foxy on ollut ikänsä terve. Foxy, "Hassupoika" asustaa meillä kotona, omaa kunnollisen jouhikarvan, joka kestää kaikenlaiset metsä- ja peltolenkit vaivatta. Pihka asustelee kissojen ja kanien, sekä tiibetinterrierityttöjen kaverina Alavudella. Pihka on luonteeltaan kiltti, iloinen ja kaikenlaisesta puuhastelusta innostuva tibbetyttö, joka tykkää tehdä treeneissä toistoja. Rakkaustarina on katsottavissa ja luettavissa täältä

Hömpötin X-Soottinen Loitsupihka
Mamma:
Hömpötin X-Soottinen Loitsupihka
Silmät terveet
PLL-, NCL-, PRA3- ja RC4 - terveHömpötin X-Soottinen Loitsupihka Mamma: Hömpötin X-Soottinen Loitsupihka Silmät terveet PLL-, NCL-, PRA3- ja RC4 - terveMilington's Guido El Astuto


Isukki:
Fi Ch Milington’s Guido El Astuto
Silmät terveet
PLL-, NCL-, PRA3- ja RC4 - terve
Lonkat B/A, polvet 0/0Milington's Guido El Astuto Isukki: Fi Ch Milington’s Guido El Astuto Silmät terveet PLL-, NCL-, PRA3- ja RC4 - terve Lonkat B/A, polvet 0/0

Hömpötin Belladonna pentue

Ronnalle ja ruotsalaiskomistus Lewisille syntyi pentue 23.11.2019.

Vietettiin Göteborgin seudulla kuumat treffipäivät ja nautittiin lomasta Kennel Milington'sin ihanien tiibetinterrierien ja omistajien seurassa. Meidän kotona asustava herrasmies, Ronnan paappa  Foxy on kotoisin samasta paikasta. Tältä reissulta odotetaan paljon, toivottavasti saamme tuliaisina paljon iloisia, tasapainoisia ja kauniita pikku-Ronnakonnasia ja pikku-Lewiksiä. 

Emä: Fi MVA Hömpötin Pyntätty Primaronna, (Emanemä: Fi MVA Hömpötin Jetty Jelisaveta, Emänisä: Fi MVA Karamain Talishman Tashi) Lonkat B/B, Kyynärät 0/0, Polvet 0/0, Silmät peilattu terveiksi 2 kertaa, Geenitestit PLL-terve, NCL-terve, PRA3-terva, RCD4-terve. Ronnalla on ennestään vuonna 2018 syntynyt pentue, Hömpötin hääpäiväpentue.

Isä: SE MVA Milington's Lewis El Hijo De Claude (Isänemä: SE MVA Cun-Wa-Namba Jati, Isänisä: C.I.B. GB CH NORD UCH NORD V-15 SE V-14 SE V-15 Kybo Kickboxer). Lonkat A/A, silmät peilattu terveiksi 3 kertaa, Geenitestit PLL-kantaja, NCL-terve, PRA3-terva, RCD4-terve. Lewiksellä on ennestään pentue Ruotsissa ja kaksi Norjassa. 

Pentueen sukusiitos 0 %. 

KUVIA FACEBOOKISSA

Hömpötin An'Kara-Pentue 

Pennut syntyivät 28.9.2018. Pentueessa on 3 urosta (kolmivärinen,musta-valkoinen ja1 musta valkoisin merkein) ja 2 narttua ( kolmivärinen ja toinen black & tan).

Jallu-iskä on 8-vuotias, kiltti, sosiaalinen ja rauhallinen herrasmies, viralliselta nimeltään Pam-Zamirin U Got What I Need. Jallu asuu maatilalla tyttö- ja poikatibbejen kera, lapsivieraiden paijattavana. Jallulla on lisäksi kavereina hevosia, kanoja, kaneja ja lampaita. Jallu on ollut koko ikänsä terve. Jallu on piipahtanut pari kertaa näyttelyissä junioriluokassa saaden erinomaisen tuloksen. Jallun silmät on peilattu terveiksi ja Jallu on PLL-terve. Herrasmiehellä on ennestään yksi pentue Kennel Pam-Zamirissa. 

Kara-emä on 2,5-vuotias, vilkas ja leikkisä tättähäärä, joka rakastaa ihmisiä yli kaiken. Kun istahdat meillä tuolille, voit olla varma, että Kara kiipee syliin - halusit tai et. Karan virallinen nimi on Karamain Wajrabai. Kara on luustokuvattu priimoin tuloksin, lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja  polvet 0/0. Silmät peilattu terveiksi. Kara on myös PLL-, NCL-, PRA3- ja RCD4- terve. Kara on näyttelytähti, joka on vain muutamilla näyttelykäynneillä saavuttanut helposti muotovalion arvon ja ROP-palkintosijoja. 

Iskä-Jallu on black & tan, ja emä Kara musta. "Kara" sana tarkoittaa monilla eri kielillä mustaa, ja tämä pentuehan voisi olla kutsumanimeltään vaikkapa Hömpötin An'Kara :D. 

SUKUTAULU

KUVIA

Hömpötin Överisti-pentue

 

Pennut syntyivät 8.9.2018.  Pentueessa on 4 urosta ja 1 narttu. Pojat ovat Hömpötin Översti Isoontaloon Antti, Hömpötin Översti Rannanjärvi, Hömpötin Översti Pikku-Tuppu ja Hömpötin Översti Kiipeli. Pojille jöötä pitää kaunotar, virallisemmin Hömpötin Överstinna Liisa Kreeta, tunnetusti puukkojunkkarin vaimo.

 

Emä: Hömpötin Nefertiti 1 x SERT, 3 x Va-SERT, Lonkat A/A, Kyynärät 0/0, Polvet 0/0, Silmät peilattu terveiksi, Geenitesteissä PLL-, NCL-, PRA3- ja RCD4-terve. Nelli on V-Pentueemme emo. Nelli asustaa kahden tibbetytön ja kissalauman keskellä maaseudulla. Nelli tykkää lapsista ja on vaivaton kaveri matkalla mukana. Nelli juttelee asioista ja toimii myös terapiakoirana. 

 

Isä: Fi MVA Fabulous Teddy's Name Of The Game,  12 X SERT, 3 X CACIB 3 X ROP. Lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0, silmät peilattu terveiksi, sydän terve. Geenitesteissä PLL-, NCL-, PRA3- ja RCD4-terve. Juusolla on kotonaan seurana sekä uroksia, että narttuja. Juuso on luonteeltaan leppoisa, joka paikassa viihtyvä kiltti tibbe, joka tykkää kaikenlaisista hauskoista jutuista, kuten temppujen tekemisestä.  Juusolla on kuvankaunis pentue Fabulous Teddy's kennelissä. 

 

Pentujen sukutaulu

KUVIA

Hääpäiväpentue, synt. 27.6.2018

 

Meillä on tiibetinterrieripentuja!! 

Hääpäiväpennut syntyivät 27.6.2018. Pentueessa on värityksenä mustaa valkoisin merkein, soopelia ja kolmivärisiä pentuja. 

 

Isä: Vanhempi herrasmies Pam-Zamirin Vision of Love, synt. 16.5.2010, näyttelyistä 1 x SERT. Isovanhemmat Fabulous Teddy's El Choclo x Pam-Zamirin Mystic Memory. Silmät tarkastettu terveiksi. PLL-, NCL-, PRA3- ja RCD4 -terve. Passi-isukki asustaa tiibetinterrieriurosten ja -narttujen kera maatilalla, josta löytyy vilinää lastenlasten ja muiden eläinten toimesta. 

 Emä: Tuplavalio Hömpötin Pyntätty Primaronna, synt. 3.5.2015. Isovanhemmat Fi Ch Karamain Talishman Tashi x Fi Ch Hömpötin Jetty Jelisaveta). PLL-, NCL-, PRA3- ja RCD4 -terve. Lonkat B/B, Kyynärät 0/0, Polvet 0/0, silmät tarkastettu terveiksi.  Ronna on oma ajatuksemme, vaivaton, kiltti ja superkaunis prinsessa. 

Lisää infoa facebookissa! 

 

Z-Pentue 

 

Zetta-pennut syntyivät 30.1.2018. Pentueessa on 3 urosta ja 3 narttua. Pennut ovat väritykseltään kauniin, kiiltävän mustia valkoirin merkein. Pentujen kuvia ja videoita pääset ihailemaan täällä ja joitakin kuvia myös instagramissa

 

Isä:

C.I.B., Fi, Se, No, Ee, Lv CH, HEW-15, RigaW-15, RTK1 Fabulous Teddy's Leader Of The Gang "DAKI"

 Lonkat A/C, Kyynärät 0/0, Polvet 0/0, Silmät peilattu terveiksi, PLL-terve, NCL-terve, PRA3-terve, RCD4-terve

Dakin kotisivu

 

Emä:

Fi CH Hömpötin Jetty Jelisaveta "JIDA"

Lonkat B/A, Kyynärät 0/0, Polvet 0/0, Silmät peilattu terveiksi, PLL-terve, NCL-terve, PRA3-terve, RCD4-terve

Jidan kuvat

 

Odotamme pentueesta kauniita ja komeita, toimeliaita ja hyväluonteisia pikkuprinssejä ja prinsessoja. Jidan ensimmäisen pentueen lapsukaiset ovat kerrassaan upeita, kivaluonteisia ihannetibbejä. P-pentueen "rinsessa" Ronna asuu meillä kotona, samoin kuin Dakin tytär, Kara.

 Pentujen sukutaulu.

Hömpötin X-Pentue 

Urho ja Iita 

Hömpötin Genious Guy & Hömpötin Qsenpihka

Käytiin kunnon pohojalaasissa häissä. Sulhasena Urho (Hömpötin Genious Guy) ja morsiamena Iita (Hömpötin Qsenpihka). Tuore aviopari rakastui toisiinsa ensi silmäyksellä. Kemiat loksahtivat kohdilleen just eikä melekeen. Rakkauren herelmiä saapui heinäkuussa. Vaihteeksi jotain muuta ku mustaa 

Kuusikon syntymäpäivä on  3.7.2017. 

Hömpötin Genious Guy "URHO" asustaa perheensä silmäteränä ja seuralaisena. Urho on luonteeltaan pusutteleva ja utelias, mielellään ihmisiin ja toisiin koiriin tutustuva sosiaalinen poika, jolta löytyy sopivasti temperamenttia. Urholla on näyttelyistä 2 x serti ja 1 x VSP. Lonkat B/B, kyynärät 0/0, polvet 0/0, silmät peilattu terveiksi. Geenitestit PLL-, NCL-, PRA3- ja RCD4-terve.

Hömpötin Qsenpihka "IITA" on vekkuli kiipeilijäluonne, joka rakastaa erityisesti lapsiseuraa ja autoilua. Iitaa on tituleerattu myös halinalleksi. Iitalla on näyttelyistä PN-sijoitus. Silmät on peilattu perinnöllisesti terveiksi. Geenitestit PLL-, NCL-, PRA3- ja RCD4-terve.

Hömpötin V-PentuePennut syntyivät 18.4.2017!

Pentukuvia

 

Isä: Karamain Utse Samye "EDI"

Edi on tyypikäs tibbepoika, joka valloittaa aivan ihanalla, avoimella ja huumorintajuisella luonteellaan kenet vaan! Näyttelyistä Edi on niittänyt nuorella iällä jo 3 x sert ja 3 x va-sert. Terveystulokset: Lonkat A/A, Kyynärät 0/0, Polvet 0/0, silmät peilattu terveiksi. Geenitestit: PLL-terve, NCL-terve, PRA3-terve, RCD4-terve.

Emä: Hömpötin Nefertiti "NELLI"

Nelli on kaunis ja erinomaisen tyyppinen tibbeneito, joka rakastaa kaikkia ympärillä olijoita ihastuttaen avoimella ja leppoisalla luonteellaan, sävytettynä sopivalla tibbemäisellä jääräpäisyydellä. Prinsessaneito tykkää olla esillä ja on muutamalla näyttelykäynnillä jo saavuttanut sertifikaatin. Prinsessan arvokkuudelle sopii useimmiten ylhäiset kuninkaalliset elkeet.  Terveystulokset: Lonkat A/A, Kyynärät 0/0, Polvet 0/0, silmät peilatttu terveiksi, Geenitestit: PLL-terve, NCL-terve, PRA3-terve ja RCD4-terve.  

Sukutaulu

Hömpötin U-pennut

Nellille, Aslanille, Rollelle, Lennille ja Leeville syntyi "sisaruksia". Superluonteisesta, erittäin helppohoitoisella karvalla varustetusta Lumista tuli toiseen kertaan emä. Lumin ensimmäinen, Hömpötin Nemesis-pentue on aloitellut näyttelyuraansa menestyksellisesti kahmien sertejä, ja valloittaen kaikki vastaantulevat ihanilla luonteillaan. Nyt isukiksi valikoitui P-pentueemme isukin Karamain Talishman Tashin poika Topi Amox-kennelistä. Yhdistelmällä on rotujärjestön suositus.

Emä: Hömpötin Erustava Eukko, Lonkat A/A, silmät peilattu terveiksi, Geenitestit: PLL-terve, NCL-terve, Näyttelyt: Suomen muotovalio 

Isä: Amox Destination Tothetop, Lonkat B/B, Kyynärät 0/0, Polvet 0/0, silmät peilattu terveiksi, Geenitestit: PLL-kantaja, NCL-terve, PRA3-terve, RCD4-terve, Näyttelyt: Suomen muotovalio

Pentue syntyi on 17.4.2016. Pentueessa on 3 urosta ja 3 narttua, kaikki mustia valkoisin merkein. Sukutaulu.

Pennuista odotamme vanhempiensa kaltaisia vahvaluustoisia, hyvin rakentuneita, superluonteella varustettuja, tasapainoisia pikku tiibettiläisiä. Pennut syntyvät Helsingissä Lumin omistajan kotona. Kuvia peepeistä löytyy täältä, sekä 

LUMIKKI JA KÄÄPIÖT PENTUBLOGI

 

S-Pentue  - Hömpötin äSSät 

 

 

Isä: Hömpötin Born to be Best

Äijä täyttää vuoden alussa 7-vuotta. Ikänsä terveenä ollut komistus asuu sekalaumassa kera laikojen, dandin, saksanpaimenkoiran ja kissojen. Äijä on rauhallinen, ystävällinen koira, joka tulee erinomaisesti toimeen kaikkien eläinten ja ihmisten kanssa. Mieliharrastuksia ovat merivedessä uiminen, veneily ja mökkeily, sekä koirakaverien kanssa peuhaaminen ja pallonheittely. Äijä on superkiltti, ihana kumppani, aito tiibetinterrieri!

 

Äijän terveystulokset: Lonkat A/A, Kyynärät 0/0, Polvet 0/0, silmät terveet, 

DNA-testit: PLL-terve, NCL-terve, PRA3-terve, RCD4-terve

Hampaat: Leikkaava purenta, kaikki hampaat

Näyttelyistä: Useita PU-sijoituksia, vara-sertifikaatti

 

Emä: Milington's Izolda La India

Flikka on 2,5-vuotias tuontikoira, joka on kotoisin Göteborgista kennel Milington'sista. Flikka on energinen ja innokas pakkaus, joka nauttii huomiosta. Flikka on nopea oppimaan, ja työskentelee suurella tarmolla. Flikan kanssa on treenattu agilityä. Ruotsalaisprinsessan lempipuuhaa on hoitaa lapsia ja nauttia rapsutuksista ja sylistä. Flikalla on erittäin helppohoitoinen, lyhyehkö turkki.

 

Flikan terveystulokset: Lonkat C/C, Kyynärät 0/0, Polvet 0/0, silmät terveet,

DNA-testit: PLL-terve, NCL-terve, PRA3-terve, RCD4-terve

Hampaat: Leikkaava purenta, kaikki hampaat

Näyttelyistä: Useita PN-sijoituksia, sertifikaatti, 3 x vara-sertifikaatti 

 

Pentueesta odotamme tasapainoisia, tyypikkäitä, vahvaluustoisia, kauniita hömpöttipentusia.  Yhdistelmän sukusiitosprosentti on 0. Sukutaulu 

 

Hömpötin äSSät syntyivät 7.1.2016. Pentueessa on neljä terhakkaa poikaa. Mamma-Flikka hoitaa pentuset esimerkillisen hienosti.  Pojat ovat nimeltään Hömpötin Syrämmentykytys, Hömpötin Salamyhkäänen, Hömpötin Sukallavoon ja Hömpötin Son Syrpys. 

Hömpötin Q- Pentue

Q ~Queen-Pentue syntyi 12.5.2015.

 

 

Isukkina: Karamain Thulen Tundra 

Lonkat A/A, polvet 0/0, kyynärät 0/0, silmät kliinisesti terveet.

Geenitestit: PRA3 DNA terve, RDC4 DNA terve, PLL DNA kantaja, NCL DNA terve

Korkeus: 40 cm

Näyttelyistä: Suomen muotovalio

Emänä: Hömpötin Jewel Jashorada 

Lonkat B/B, polvet 0/0, kyynärät 0/0, silmät kliinisesti terveet

Geenitestit PLL DNA terve, NCL DNA terve, PRA3 DNA terve, RCD4 DNA terve

Korkeus: 41,5 cm

Näyttelyistä: 1 x sertifikaatti, 2 x vara-serti

 

Sukutaulu / Pedigree 

 

Jalostustoimikunnan suosittelema yhdistelmä.

Hömpötin P-pentue ~ PRINSESSAPENTUE

Tashin & Jidan pennut syntyivät 3.5.2015. Luovutuksessa 28.6.2015 alkaen. Prinssejä on 4 potraa poikaa ja prinsessoja yksi kaunotar. Sisko on väriltään soopeli ja pentueen ainokaisena naispuolisena kutsumanimenä on Tyttö. Pojat ovat mustia valkoisin merkein. Poikien "nimet" ovat Tassu, Täplä, Viiru ja Tumma. Viimeisin on saanut nimensä ovelasti soopeliin vivahtavan mustan karvansa ansiosta. Viralliset nimet ovat Hömpötin Pyntätty Primaronna, Hömpötin Pareekki Puhuja, Hömpötin Prikullensa Pramia, Hömpötin Pruukaan Prääsätä ja Hömpötin Pussaaleva Pölöhö.

 

Isukkina: Karamain Talishman Tashi "TASHI"

Lonkat A/A, polvet 0/0, kyynärät 0/0, silmät kliinisesti terveet.

Geenitestit: PRA3 DNA terve, RDC4 DNA terve, PLL DNA terve, NCL DNA terve.

Näyttelyistä: Suomen muotovalio

Korkeus: 42 cm

 

Emänä: Hömpötin Jetty Jelisaveta "JIDA"

Lonkat B/A, polvet 0/0, kyynärät 0/0, silmät kliinisesti terveet

Geenitestit PLL DNA terve, NCL DNA terve, RCD4 DNA terve, PRA3 DNA terve

Näyttelyistä: Erinomainen + sertifikaatin arvoinen

Korkeus: 39,5 cm

 

Sukutaulu / Pedigree

 

Jalostustoimikunnan suosittelema yhdistelmä.

Hömpötin Nemesis-pentue

Milington's Guido El Astuto "FOXY" PLL- ja NCL-terve, silmätarkastus ok, lonkat B/A

ja Hömpötin Erustava Eukko "LUMI" PLL- ja NCL-terve, silmätarkastus ok, lonkat A/A

 

Nemesis-pentue syntyi 24.5.2014. Lupaavasti kasvunsa aloittaneet juniorit ovat superturkkisia, vahvaluustoisia ja luonteeltaan avoimia ja iloisia jälkeläisiä.  

Yhdistelmällä on Tiibetinterrierit ry:n jalostustoimikunnan suositus.

Pentueen sukutaulu

Pennut jalostustietojärjestelmässä

Hömpötin J-Pentue 2013

Tibicinan Emotif Bouton "VIUHKA" & Milington's Guido El Astuto "FOXY"

 Milington's Guido El Astuto


Isukki:
Fi Ch Milington’s Guido El Astuto
Silmät terveet
PLL-, NCL-, PRA3- ja RC4 - terve
Lonkat B/A, polvet 0/0Milington's Guido El Astuto Isukki: Fi Ch Milington’s Guido El Astuto Silmät terveet PLL-, NCL-, PRA3- ja RC4 - terve Lonkat B/A, polvet 0/0

 Hömpötin Genious-pentue

Hömpötin Beloved Braveheart "VIIVI" x Karamain Rimpoche "MAX"

MaxMax

ViiviViivi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva: Heini ToivonenKuva: Heini Toivonen

 Hömpötin E-Pentue

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tibicinan Emotif Bouton "VIUHKA" x Karamain Par-Ma Dok-Pa "JETI"

Hömpötin B-Pentue

Tibicinan Emotif Bouton "VIUHKA"

X  Qanda Lhi's Chagpo Ri "BORIS"

Tietosuojahuomio

Tämä sivusto käyttää keksejä tallentaakseen sivustoon liittyvää tietoa koneellesi.

Hyväksytkö tämän?