Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Hömpötin An'Kara-Pentue 

Pennut syntyivät 28.9.2018. Pentueessa on 3 urosta (kolmivärinen,musta-valkoinen ja1 musta valkoisin merkein) ja 2 narttua ( kolmivärinen ja toinen black & tan).

Jallu-iskä on 8-vuotias, kiltti, sosiaalinen ja rauhallinen herrasmies, viralliselta nimeltään Pam-Zamirin U Got What I Need. Jallu asuu maatilalla tyttö- ja poikatibbejen kera, lapsivieraiden paijattavana. Jallulla on lisäksi kavereina hevosia, kanoja, kaneja ja lampaita. Jallu on ollut koko ikänsä terve. Jallu on piipahtanut pari kertaa näyttelyissä junioriluokassa saaden erinomaisen tuloksen. Jallun silmät on peilattu terveiksi ja Jallu on PLL-terve. Herrasmiehellä on ennestään yksi pentue Kennel Pam-Zamirissa. 

Kara-emä on 2,5-vuotias, vilkas ja leikkisä tättähäärä, joka rakastaa ihmisiä yli kaiken. Kun istahdat meillä tuolille, voit olla varma, että Kara kiipee syliin - halusit tai et. Karan virallinen nimi on Karamain Wajrabai. Kara on luustokuvattu priimoin tuloksin, lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja  polvet 0/0. Silmät peilattu terveiksi. Kara on myös PLL-, NCL-, PRA3- ja RCD4- terve. Kara on näyttelytähti, joka on vain muutamilla näyttelykäynneillä saavuttanut helposti muotovalion arvon ja ROP-palkintosijoja. 

Iskä-Jallu on black & tan, ja emä Kara musta. "Kara" sana tarkoittaa monilla eri kielillä mustaa, ja tämä pentuehan voisi olla kutsumanimeltään vaikkapa Hömpötin An'Kara :D. 

SUKUTAULU

KUVIA

 

Tietosuojahuomio

Tämä sivusto käyttää keksejä tallentaakseen sivustoon liittyvää tietoa koneellesi.

Hyväksytkö tämän?