Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Hömpötin Belladonna pentue

Ronnalle ja ruotsalaiskomistus Lewisille syntyi pentue 23.11.2019.

Vietettiin Göteborgin seudulla kuumat treffipäivät ja nautittiin lomasta Kennel Milington'sin ihanien tiibetinterrierien ja omistajien seurassa. Meidän kotona asustava herrasmies, Ronnan paappa  Foxy on kotoisin samasta paikasta. Tältä reissulta odotetaan paljon, toivottavasti saamme tuliaisina paljon iloisia, tasapainoisia ja kauniita pikku-Ronnakonnasia ja pikku-Lewiksiä. 

Emä: Fi MVA Hömpötin Pyntätty Primaronna, (Emanemä: Fi MVA Hömpötin Jetty Jelisaveta, Emänisä: Fi MVA Karamain Talishman Tashi) Lonkat B/B, Kyynärät 0/0, Polvet 0/0, Silmät peilattu terveiksi 2 kertaa, Geenitestit PLL-terve, NCL-terve, PRA3-terva, RCD4-terve. Ronnalla on ennestään vuonna 2018 syntynyt pentue, Hömpötin hääpäiväpentue.

Isä: SE MVA Milington's Lewis El Hijo De Claude (Isänemä: SE MVA Cun-Wa-Namba Jati, Isänisä: C.I.B. GB CH NORD UCH NORD V-15 SE V-14 SE V-15 Kybo Kickboxer). Lonkat A/A, silmät peilattu terveiksi 3 kertaa, Geenitestit PLL-kantaja, NCL-terve, PRA3-terva, RCD4-terve. Lewiksellä on ennestään pentue Ruotsissa ja kaksi Norjassa. 

Pentueen sukusiitos 0 %. 

KUVIA FACEBOOKISSA

 

Belladonna puppies