Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Hömpötin Överisti-pentue

 

Pennut syntyivät 8.9.2018.  Pentueessa on 4 urosta ja 1 narttu. Pojat ovat Hömpötin Översti Isoontaloon Antti, Hömpötin Översti Rannanjärvi, Hömpötin Översti Pikku-Tuppu ja Hömpötin Översti Kiipeli. Pojille jöötä pitää kaunotar, virallisemmin Hömpötin Överstinna Liisa Kreeta, tunnetusti puukkojunkkarin vaimo.

 

Emä: Hömpötin Nefertiti 1 x SERT, 3 x Va-SERT, Lonkat A/A, Kyynärät 0/0, Polvet 0/0, Silmät peilattu terveiksi, Geenitesteissä PLL-, NCL-, PRA3- ja RCD4-terve. Nelli on V-Pentueemme emo. Nelli asustaa kahden tibbetytön ja kissalauman keskellä maaseudulla. Nelli tykkää lapsista ja on vaivaton kaveri matkalla mukana. Nelli juttelee asioista ja toimii myös terapiakoirana. 

 

Isä: Fi MVA Fabulous Teddy's Name Of The Game,  12 X SERT, 3 X CACIB 3 X ROP. Lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0, silmät peilattu terveiksi, sydän terve. Geenitesteissä PLL-, NCL-, PRA3- ja RCD4-terve. Juusolla on kotonaan seurana sekä uroksia, että narttuja. Juuso on luonteeltaan leppoisa, joka paikassa viihtyvä kiltti tibbe, joka tykkää kaikenlaisista hauskoista jutuista, kuten temppujen tekemisestä.  Juusolla on kuvankaunis pentue Fabulous Teddy's kennelissä. 

 

Pentujen sukutaulu

KUVIA

 

Tietosuojahuomio

Tämä sivusto käyttää keksejä tallentaakseen sivustoon liittyvää tietoa koneellesi.

Hyväksytkö tämän?